Perceptiepeiler

juli 30, 2018 1:53 pm Gepubliceerd door

Perceptiepeiler | Oerol en Staatsbosbeheer

Oerol en Staatsbosbeheer vroegen Studio Mosterd om een concept voor een tijdelijke verblijfplaats die uitdaagt om het landschap van Terschelling op een andere manier te ontdekken. Op een collectieve manier verzamelden we (Annemarie Mosterd, Suzanne Linders en Peter van Bruggen) tijdens Oerol de wensen en behoeften van de bezoekers door een route uit te stippelen, waarlangs zij zich op bepaalde punten bewust werden van het landschap. Eindigend met de perceptiepeiler, waarop plaats kon worden genomen en de bezoeker een opzetstuk naar wens kon gebruiken voor het beleven van het landschap. De verschillende behoeften voor het beleven van de plek hebben we in een serie ontwerpen gepresenteerd aan Staatsbosbeheer. Studio Bohm is bezig met de uitwerking van het ontwerp.

Samenwerking  Suzanne Linders, Peter van Bruggen, Studio Bohm 
Opdrachtgever  Oerol: Marin de Boer
Staatsbosbeheer: Joeri Lamers, Remi Hougee

 

Tags : , , ,

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Annemarie Mosterd